VPS сервер

Распоредете го вашиот VPS во рок од 55 секунди!

Изберете конфигурација

4.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 1 GB RAM меморија
 • 25 GB Простор на диск (SSD)
9.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 50 GB Простор на диск (SSD)
14.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 60 GB Простор на диск (SSD)
19.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 4 GB RAM меморија
 • 80 GB Простор на диск (SSD)
39.95доларимесец
 • 4 Процесорот Core
 • 8 GB RAM меморија
 • 160 GB Простор на диск (SSD)
79.95доларимесец
 • 6 Процесорот Core
 • 16 GB RAM меморија
 • 320 GB Простор на диск (SSD)
159.95доларимесец
 • 8 Процесорот Core
 • 32 GB RAM меморија
 • 640 GB Простор на диск (SSD)
291.95доларимесец
 • 16 Процесорот Core
 • 64 GB RAM меморија
 • 1000 GB Простор на диск (SSD)

vStack VPS сервери со високи перформанси

Хипер-конвергирана платформа за виртуелизација се нарекува vStack. единствена, интегрирана архитектура составена од софтверски дефинирани компоненти на центарот за податоци базирани на отворен код. Тенок хипервизор, vStack OS, vStack Storage, vStack Network и vStack Management се сите компоненти на неговата архитектура. Во споредба со другите платформи за виртуелизација, vStack нуди целосно управуван виртуелен центар за податоци на ниво на претпријатие, кој се базира на стандарден хардвер за сервер и е попристапен.

VMware VPS сервери со високи перформанси

VMware има подобар пристап кон безбедноста на облакот од другите производители на виртуелизација и облак, благодарение на новиот сет на безбедносни технологии свесни за виртуелизација, кои се во интеракција со постоечките решенија за да обезбедат адаптивна и со разумна цена безбедност и усогласеност во една рамка за управување. зголемена ИТ ефикасност. намалени тековни трошоци. побрзото распоредување на обемот на работа ги зголеми перформансите на програмата. поголема достапност на серверите намалување на ширењето и сложеноста на серверот.

3 чекори до побезбеден Cloud сервер

Во денешно време има нов начин на водење бизнис и се вика Облак.

 • Регистрирај се
  Со обезбедување на вашата адреса за е-пошта при регистрацијата, ќе добиете пристап до вашата индивидуална сметка. Без обврски, без кредитни картички.
 • Направете облак сервер
  За секој обем на работа, распоредете примери со исклучителни перформанси. За време на распоредувањето, можете да изберете кои програми да се инсталираат на серверот. како што е WordPress
 • Брзо зголемете ги ресурсите
  Користете единствен сервер или распоредете инфраструктура заснована на целосно облак. Прилагодете се на товарот за само еден момент и плаќајте само за искористените ресурси.

регистрација
или најавете се со
Со регистрација, се согласувате со условите понуди.

Центри за податоци

Нашата опрема се наоѓа во центри за податоци во САД и ЕУ.

Алмати (Казтелепорт)

Нашата страница во Казахстан е распоредена врз основа на центарот за податоци на компанијата Kazteleport во градот Алмати. Овој центар за податоци ги исполнува сите современи барања за толеранција на грешки и безбедност на информации.

карактеристики: Редундантноста е направена според шемата N + 1, Два независни телекомуникациски оператори, мрежен опсег до 10 Gbps. Повеќе

Москва (DataSpace)

DataSpace е првиот руски центар за податоци што е сертифициран Tier llll Gold од Институтот Uptime. Центарот за податоци ги обезбедува своите услуги повеќе од 6 години.

карактеристики:  N+1 независно електрично коло, 6 независни трансформатори од 2 MVA, ѕидови, подови и тавани имаат 2-часовна огноотпорност. Повеќе

Амстердам (AM2)

AM2 е еден од најдобрите европски центри за податоци. Тој е во сопственост на Equinix, Inc., корпорација која е специјализирана за дизајн и работа на центри за податоци во 24 земји речиси четвртина век.

Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS.

карактеристики: N+1 резервација за напојување, N+2 резервација за климатизација на компјутерска соба, резервација N+1 единица за ладење. Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS. Повеќе

Њу Џерси (NNJ3)

NNJ3 е центар за податоци од следната генерација. Опремен со иновативен систем за ладење и внимателно заштитен од природни катастрофи преку внимателен дизајн и погодна локација во градот (~ 287 стапки надморска височина).

Тој е дел од корпорацијата Cologix, која поседува повеќе од 20 модерни центри за податоци лоцирани во Северна Америка.

карактеристики: четири целосно независни (N + 1) вишок системи за напојување, поврзување со локалната електрична трафостаница JCP & L и присуство на систем за пред гасење пожар со двојно блокирање. Повеќе

Стандарди и гаранции

Висока достапност

Гарантираме 99.9% достапност внатре договори за ниво на услуга (ЛЕТУЦА).

Минутно тарифирање

Плаќате само за ресурсите што ги користите, а кои се наплаќаат на секои 10 минути.

Вишок на опрема

Нашата опрема е заштитена од дефекти благодарение на вишокот на сите нивоа.

Интернет канал

Обезбедуваме дупликат (од 2 независни телекомуникациски оператори) Интернет канал од 10 Mbps бесплатно со можност за проширување до 300 Mbps и 1 IPv4 адреса за секој облак сервер.

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.
%d блогери како овој: