WordPress хостинг

Netooze е еден од најпопуларните и највисоко оценети даватели на хостинг во заедницата на WordPress.

Изберете конфигурација

4.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 1 GB RAM меморија
 • 25 GB Простор на диск (SSD)
9.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 50 GB Простор на диск (SSD)
14.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 60 GB Простор на диск (SSD)
19.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 4 GB RAM меморија
 • 80 GB Простор на диск (SSD)
39.95доларимесец
 • 4 Процесорот Core
 • 8 GB RAM меморија
 • 160 GB Простор на диск (SSD)
79.95доларимесец
 • 6 Процесорот Core
 • 16 GB RAM меморија
 • 320 GB Простор на диск (SSD)
159.95доларимесец
 • 8 Процесорот Core
 • 32 GB RAM меморија
 • 640 GB Простор на диск (SSD)
291.95доларимесец
 • 16 Процесорот Core
 • 64 GB RAM меморија
 • 1000 GB Простор на диск (SSD)

Екстремна брзина и перформанси

Кога се здружувате со Netooze, вашата веб-страница е во добри раце (најдобри раце). Нашите услуги ја поврзуваат пријателската експертиза со врвната технологија за да ви дадат се што ви треба за да успеете на интернет. На врвот на листата? Брзина и перформанси.

WordPress Geniuses - на ваша услуга

Додека WordPress му олеснува на секој да изгради веб-локација без да знае како да кодира, секогаш постои шанса да наидете на проблем што не знаете како да го поправите. Таму доаѓаме! Пријателските претставници на Netooze за поддршка на клиентите се најдобри во бизнисот, вешто се трудат секогаш да се погрижат вашите потреби за хостирање да бидат исполнети. Имате проблем? Само известете ни - кога станува збор за хостинг на WordPress, ниедно прашање не е премногу едноставно или премногу сложено.

WordPress хостинг

Напојувајќи над 2 милиони веб-локации, Netooze ја нуди врвната платформа на WordPress.

 • Пријавете се
  Добивате пристап до вашата лична сметка само со внесување на вашата е-адреса за време на регистрацијата. Без платежни картички, без обврски.
 • Креирање на сервер
  Ова е виртуелен сервер базиран на VMWare или во нашиот случај vStack - уникатен развој на корпорацијата Netooze, кој ви овозможува да креирате сервер за 40 секунди со оперативен систем Ubuntu.
 • инсталирате Вордпрес
  WordPress е најпопуларниот систем за управување со содржина (CMS) на пазарот, напојување на 65.2% од веб-локациите кои се преведува на 42.4% од сите веб-локации.

регистрација
или најавете се со
Со регистрација, се согласувате со условите понуди.

Центри за податоци

Нашата опрема се наоѓа во центри за податоци во САД и ЕУ.

Алмати (Казтелепорт)

Нашата страница во Казахстан е распоредена врз основа на центарот за податоци на компанијата Kazteleport во градот Алмати. Овој центар за податоци ги исполнува сите современи барања за толеранција на грешки и безбедност на информации.

карактеристики: Редундантноста е направена според шемата N + 1, Два независни телекомуникациски оператори, мрежен опсег до 10 Gbps. Повеќе

Москва (DataSpace)

DataSpace е првиот руски центар за податоци што е сертифициран Tier llll Gold од Институтот Uptime. Центарот за податоци ги обезбедува своите услуги повеќе од 6 години.

карактеристики:  N+1 независно електрично коло, 6 независни трансформатори од 2 MVA, ѕидови, подови и тавани имаат 2-часовна огноотпорност. Повеќе

Амстердам (AM2)

AM2 е еден од најдобрите европски центри за податоци. Тој е во сопственост на Equinix, Inc., корпорација која е специјализирана за дизајн и работа на центри за податоци во 24 земји речиси четвртина век.

Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS.

карактеристики: N+1 резервација за напојување, N+2 резервација за климатизација на компјутерска соба, резервација N+1 единица за ладење. Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS. Повеќе

Њу Џерси (NNJ3)

NNJ3 е центар за податоци од следната генерација. Опремен со иновативен систем за ладење и внимателно заштитен од природни катастрофи преку внимателен дизајн и погодна локација во градот (~ 287 стапки надморска височина).

Тој е дел од корпорацијата Cologix, која поседува повеќе од 20 модерни центри за податоци лоцирани во Северна Америка.

карактеристики: четири целосно независни (N + 1) вишок системи за напојување, поврзување со локалната електрична трафостаница JCP & L и присуство на систем за пред гасење пожар со двојно блокирање. Повеќе

Стандарди и гаранции

Посветен тим на WordPress

Интензивно обучен, па дури и составен од основни соработници на WordPress, посветениот тим за поддршка на Netooze ја познава платформата внатре и надвор.

100% во куќата

Аутсорсинг услуги на клиентите? Не е наша работа. Нашите експерти ги сфаќаат вашите грижи исто толку сериозно и вие, вредно обезбедувајќи персонализирани решенија.

Достапност 24/7

Без разлика дали водите онлајн продавница или управувате со блог, важно е да добиете помош - дење или ноќе. Затоа поддршката за Netooze е секогаш достапна.

Создаден за WordPress

WordPress и Netooze го прават совршениот пар. Оптимизирани за перформанси и претходно конфигурирани за лесно одржување, услугите на Netooze можат да ви помогнат брзо да ја активирате вашата страница и се специјално дизајнирани за идеални операции со WordPress. 

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.