1-клик Апликации Пазар

Распоредете сервер со претходно инсталирани апликации за неколку секунди.

Кликнете со еден клик Распоредување на апликацијата

Со инсталација со еден клик, ќе можете да инсталирате софтвер заедно со сите програми што се во пакет со него за неколку минути.

Користење на инсталација на WordPress со 1 клик

Можете брзо да инсталирате WordPress со алатката за инсталација со 1 клик во неколку едноставни чекори.

1-Кликнете на Апликации

Не трошете време сами да инсталирате апликации. Фокусирајте се на вашите деловни задачи.

  • Креирај профил
    Пријавувањето е брзо и лесно. Можете да се регистрирате користејќи адреса на е-пошта или користејќи ги вашите постоечки сметки на Google или GitHub
  • Изберете апликација
    Изберете ја вашата апликација и поставете ја конфигурацијата на серверот во контролната табла.
  • Креирај сервер
    Едноставно кликнете Креирај сервер.

регистрација
или пријавете се со
Со пријавувањето, вие се согласувате со Услови за Користење.

Центри за податоци

Дозволете Netooze Kubernetes да складира критични услуги што овозможуваат вашите апликации да работат. Автентикацијата и дневниците секогаш ќе бидат преносливи и достапни. Нашата опрема се наоѓа во центри за податоци во САД и ЕУ.

Алмати (Казтелепорт)

Нашата страница во Казахстан е распоредена врз основа на центарот за податоци на компанијата Kazteleport во градот Алмати. Овој центар за податоци ги исполнува сите современи барања за толеранција на грешки и безбедност на информации.

карактеристики: Редундантноста е направена според шемата N + 1, Два независни телекомуникациски оператори, мрежен опсег до 10 Gbps. Повеќе

Москва (DataSpace)

DataSpace е првиот руски центар за податоци што е сертифициран Tier llll Gold од Институтот Uptime. Центарот за податоци ги обезбедува своите услуги повеќе од 6 години.

карактеристики:  N+1 независно електрично коло, 6 независни трансформатори од 2 MVA, ѕидови, подови и тавани имаат 2-часовна огноотпорност. Повеќе

Амстердам (AM2)

AM2 е еден од најдобрите европски центри за податоци. Тој е во сопственост на Equinix, Inc., корпорација која е специјализирана за дизајн и работа на центри за податоци во 24 земји речиси четвртина век.

Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS.

карактеристики: N+1 резервација за напојување, N+2 резервација за климатизација на компјутерска соба, резервација N+1 единица за ладење. Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS. Повеќе

Њу Џерси (NNJ3)

NNJ3 е центар за податоци од следната генерација. Опремен со иновативен систем за ладење и внимателно заштитен од природни катастрофи преку внимателен дизајн и погодна локација во градот (~ 287 стапки надморска височина).

Тој е дел од корпорацијата Cologix, која поседува повеќе од 20 модерни центри за податоци лоцирани во Северна Америка.

карактеристики: четири целосно независни (N + 1) вишок системи за напојување, поврзување со локалната електрична трафостаница JCP & L и присуство на систем за пред гасење пожар со двојно блокирање. Повеќе

1-Кликнете на Апликации за развој и бизнис

Едношалтерска библиотека

Многу од денешните барања за задачи се покриени со апликации на нашиот пазар. Веб развој, бази на податоци, VPN и мониторинг се достапни на една локација. Изберете го најдоброто решение за вас.

Лесно прилагодување

Конфигурирајте го серверот со пригодниот панел за управување со Netooze. Ако стандардното поставување не ги задоволува вашите барања, можете да ги измените ресурсите за да ги задоволат вашите специфични барања.

Интерфејс што е лесен за корисниците

Нашиот контролен панел ги вклучува сите алатки што ви се потребни за следење на статусот на вашата инфраструктура и лесно администрирање на вашата апликација. Системот за издавање билети се користи за да се поправат сите проблеми што се појавуваат во панелот.

Предизвици од секаква сложеност

Со нашиот пазар за апликации со 1 клик, ќе можете да одговорите на предизвиците од секаква сложеност.

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.
%d блогери како овој: