апликација хостинг

Креирајте веб и мобилни апликации на сервери подготвени за употреба.

Изберете конфигурација

4.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 1 GB RAM меморија
 • 25 GB Простор на диск (SSD)
9.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 50 GB Простор на диск (SSD)
14.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 60 GB Простор на диск (SSD)
19.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 4 GB RAM меморија
 • 80 GB Простор на диск (SSD)
39.95доларимесец
 • 4 Процесорот Core
 • 8 GB RAM меморија
 • 160 GB Простор на диск (SSD)
79.95доларимесец
 • 6 Процесорот Core
 • 16 GB RAM меморија
 • 320 GB Простор на диск (SSD)
159.95доларимесец
 • 8 Процесорот Core
 • 32 GB RAM меморија
 • 640 GB Простор на диск (SSD)
291.95доларимесец
 • 16 Процесорот Core
 • 64 GB RAM меморија
 • 1000 GB Простор на диск (SSD)

Скалибилни ресурси

Зголемете го капацитетот како што се развива вашата апликација и распоредете сервери со поставките што ги барате.

Хипер-конвергенција

Создавајте апликации на сервери напојувани од хиперконвергираната vStack платформа за пресметување со високи перформанси.

Развијте на инфраструктурата за облак Netooze

Користете околини за тестирање и развој за да ги изградите и тестирате вашите апликации на Netooze

 • Пријавете се
  Користете ги виртуелните сервери на Serverspace за да креирате веб-интерфејси, да развивате задни делови и да ги хостирате вашите проекти.
 • Креирање на сервер
  Развијте, тестирајте и стартувајте мобилни апликации на виртуелната инфраструктура Netooze.
 • перформанси
  Користејќи ја контролната табла Netooze, можете да распоредите скалабилни виртуелни машини, да конфигурирате изолирани или јавни мрежи, да поставувате гранични порти или да користите неограничено складирање со автоматско скалирање.

регистрација
или најавете се со
Со регистрација, се согласувате со условите понуди.

Центри за податоци

Нашата опрема се наоѓа во центри за податоци во САД и ЕУ.

Алмати (Казтелепорт)

Нашата страница во Казахстан е распоредена врз основа на центарот за податоци на компанијата Kazteleport во градот Алмати. Овој центар за податоци ги исполнува сите современи барања за толеранција на грешки и безбедност на информации.

карактеристики: Редундантноста е направена според шемата N + 1, Два независни телекомуникациски оператори, мрежен опсег до 10 Gbps. Повеќе

Москва (DataSpace)

DataSpace е првиот руски центар за податоци што е сертифициран Tier llll Gold од Институтот Uptime. Центарот за податоци ги обезбедува своите услуги повеќе од 6 години.

карактеристики:  N+1 независно електрично коло, 6 независни трансформатори од 2 MVA, ѕидови, подови и тавани имаат 2-часовна огноотпорност. Повеќе

Амстердам (AM2)

AM2 е еден од најдобрите европски центри за податоци. Тој е во сопственост на Equinix, Inc., корпорација која е специјализирана за дизајн и работа на центри за податоци во 24 земји речиси четвртина век.

Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS.

карактеристики: N+1 резервација за напојување, N+2 резервација за климатизација на компјутерска соба, резервација N+1 единица за ладење. Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS. Повеќе

Њу Џерси (NNJ3)

NNJ3 е центар за податоци од следната генерација. Опремен со иновативен систем за ладење и внимателно заштитен од природни катастрофи преку внимателен дизајн и погодна локација во градот (~ 287 стапки надморска височина).

Тој е дел од корпорацијата Cologix, која поседува повеќе од 20 модерни центри за податоци лоцирани во Северна Америка.

карактеристики: четири целосно независни (N + 1) вишок системи за напојување, поврзување со локалната електрична трафостаница JCP & L и присуство на систем за пред гасење пожар со двојно блокирање. Повеќе

Започнете со развој на апликации со Netooze

FreeBSD

Легендарен оперативен систем со чудна историја, развој, заедница и перформанси. Иако FreeBSD не е особено познат на пошироката јавност, многу врвни фирми, како AppleTM, NetAppTM, Dell EMCTM, iXsystemsTM, NetflixTM итн., ги изградија своите производи на FreeBSD...

ZFS

Единиците за копирање на пишување (снимки, клонови), природни NFSv4 ACL, неверојатно однесување и можности за подесување на перформансите, споени POSIX и ACID, значителна безбедност на податоците, ефективна компресија на податоците и паметно кеширање на две нивоа се само неколку од ZFSTMoutstanding ®' карактеристики (ARC). ZFS е важен дел од Фондацијата FreeBSD повеќе од 12 години.

bhyve

Тип-2 хипервизор наречен bhyve беше обезбеден на проектот FreeBSD пред повеќе од 8 години од бизнисот поддржан од FreeBSD NetApp Inc. напредокот во моментов е доволно забележлив. Заедницата што го опкружува OmniOS тврди дека тој работи „многу подобро од KVM и тјунингот продолжува“. Успехот на животниот циклус на Bhyve служи како илустрација за потенцијалот на лесен пристап.

Архитектура на vStack платформа

Нашата имплементација на кластерот служи како основа на целосната хиперконвергирана инфраструктура, нудејќи единствена област на кластерот, компјутерски, складирање и мрежни способности дефинирани со софтвер, како и функции за вишок и неуспешни функции.

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.