Работ портали

Користете портали за да ги задржите вашите податоци приватни во изолирани мрежи

Изберете конфигурација

4.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 1 GB RAM меморија
 • 25 GB Простор на диск (SSD)
9.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 50 GB Простор на диск (SSD)
14.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 60 GB Простор на диск (SSD)
19.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 4 GB RAM меморија
 • 80 GB Простор на диск (SSD)
39.95доларимесец
 • 4 Процесорот Core
 • 8 GB RAM меморија
 • 160 GB Простор на диск (SSD)
79.95доларимесец
 • 6 Процесорот Core
 • 16 GB RAM меморија
 • 320 GB Простор на диск (SSD)
159.95доларимесец
 • 8 Процесорот Core
 • 32 GB RAM меморија
 • 640 GB Простор на диск (SSD)
291.95доларимесец
 • 16 Процесорот Core
 • 64 GB RAM меморија
 • 1000 GB Простор на диск (SSD)

NAT

Заштитете ги уредите во вашата изолирана мрежа и добијте пристап до Интернет со една надворешна IP адреса.

Firewall

Обезбедете ја вашата мрежа од надворешни закани со ограничување на интернет сообраќајот внатре или надвор од вашата приватна мрежа.

3 чекори до побезбеден Cloud сервер

Во денешно време има нов начин на водење бизнис и се вика Облак.

 • Регистрирај се
  Ќе добиете пристап до вашата лична сметка со внесување на вашата е-адреса за време на регистрацијата. Без платежни картички, без обврски.
 • Направете облак сервер
  Распоредете неверојатни примери на перформанси за какви било оптоварувања. Можете да ги изберете апликациите што ќе се инсталираат на серверот за време на распоредувањето. односно WordPress
 • Брзо зголемете ги ресурсите
  Користете единствен сервер или распоредете инфраструктура заснована на целосно облак. Прилагодете се на товарот за само еден момент и плаќајте само за искористените ресурси.

регистрација
или најавете се со
Со регистрација, се согласувате со условите понуди.

Дознај повеќе

Конфигурирајте ги Edge Gateways користејќи интуитивен интерфејс на контролната табла. Додајте правила NAT и Firewall во контролната табла.

Што е НАТ?

Превод на мрежни адреси (NAT) е процес на замена на IP адресите и портите во заглавијата на IP пакетите. NAT најчесто се користи за промена на IP адреса и порта на внатрешната мрежа на надворешна IP адреса и порта на портата.

Механизмот ги крие приватните мрежни адреси од надворешни корисници и обезбедува доверливост и безбедност на податоците во мрежата.

Што е заштитен allид?

Можете да управувате со пристапот до серверите и изолираните мрежи, како и дојдовните и појдовните пакети со податоци, директно од контролната табла на заштитниот ѕид.

Заштитниот ѕид функционира како бариера што го ограничува интернет сообраќајот и внатре и надвор од приватната мрежа. Заштитниот ѕид ја регулира активноста на Интернет со доделување или одбивање пристап до уредите.

Како функционираат цените?

Nat и Firewall не се наплаќаат одделно и се вклучени во цената на порталот. Цената на порталот се одредува според локацијата на центарот за податоци и избраниот опсег. Почнува од 1.5 долари месечно.

Цената на потребната конфигурација на портата може да се најде во контролната табла на Netooze.

Како да се распоредат Edge Gateways?

Мора да го направите следново за да го распоредите Edge Gateway и да ги конфигурирате правилата NAT и Firewall во контролната табла:

 • Изберете центар за податоци и пропусниот опсег на каналот што ви треба.
 • Изберете ги изолираните мрежи на кои сакате да се поврзете;
 • Пополнете ги сите полиња и додајте NAT / Firewall правила на новосоздадениот портал.

Стандарди и гаранции

Висока достапност

Гарантираме 99.9% достапност внатре договори за ниво на услуга (ЛЕТУЦА).

Минутно тарифирање

Плаќате само за ресурсите што ги користите, а кои се наплаќаат на секои 10 минути.

Вишок на опрема

Нашата опрема е заштитена од дефекти благодарение на вишокот на сите нивоа.

Интернет канал

Обезбедуваме дупликат (од 2 независни телекомуникациски оператори) Интернет канал од 10 Mbps бесплатно со можност за проширување до 300 Mbps и 1 IPv4 адреса за секој облак сервер.

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.
%d блогери како овој: