Приватен мрежа

Изградете приватен канал за комуникација помеѓу вашите облак сервери.

Изберете конфигурација

4.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 1 GB RAM меморија
 • 25 GB Простор на диск (SSD)
9.95доларимесец
 • 1 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 50 GB Простор на диск (SSD)
14.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 2 GB RAM меморија
 • 60 GB Простор на диск (SSD)
19.95доларимесец
 • 2 Процесорот Core
 • 4 GB RAM меморија
 • 80 GB Простор на диск (SSD)
39.95доларимесец
 • 4 Процесорот Core
 • 8 GB RAM меморија
 • 160 GB Простор на диск (SSD)
79.95доларимесец
 • 6 Процесорот Core
 • 16 GB RAM меморија
 • 320 GB Простор на диск (SSD)
159.95доларимесец
 • 8 Процесорот Core
 • 32 GB RAM меморија
 • 640 GB Простор на диск (SSD)
291.95доларимесец
 • 16 Процесорот Core
 • 64 GB RAM меморија
 • 1000 GB Простор на диск (SSD)

Пропусен опсег од 1 Gbps

Користете гигабитна мрежа со мала латентност. Тоа е безбедно и стабилно.

Глобални точки за пристап

Услугата е бесплатна. Создадете до 10 мрежи во 1 проект и овозможува градење приватни мрежи во повеќе центри за податоци ширум светот.

Автоматизирано и поедноставено

Сите процеси ги направивме толку едноставни што дури и почетник може да се справи со нив.

 • Пријавете се
  Пријавете се со е-пошта или со GitHub или Google
 • Создадете мрежа
  Одете во делот Мрежи во контролната табла. Кликнете на копчето „Додај мрежа“ и изберете Изолирана мрежа од типовите на мрежа. Изберете го центарот за податоци, а потоа поставете ги параметрите за адресирање со наведување на префикс и капацитет на мрежата рачно или автоматски. Внесете го името на мрежата што ја креирате, додајте опис доколку е потребно и кликнете „Креирај мрежа“.
 • Креирајте и конфигурирајте го вашиот VPC
  Откако ќе ја креирате мрежата, кликнете на нејзиното име и кликнете „Поврзи сервер“ во табулаторот „Поврзување“. Потоа изберете облак сервери што треба да ги поврзете на изолираната мрежа и кликнете „Поврзи се“.

регистрација
или пријавете се со
Со пријавувањето, вие се согласувате со Услови за Користење.

Центри за податоци

Нашата опрема се наоѓа во центри за податоци во САД и ЕУ.

Алмати (Казтелепорт)

Нашата страница во Казахстан е распоредена врз основа на центарот за податоци на компанијата Kazteleport во градот Алмати. Овој центар за податоци ги исполнува сите современи барања за толеранција на грешки и безбедност на информации.

карактеристики: Редундантноста е направена според шемата N + 1, Два независни телекомуникациски оператори, мрежен опсег до 10 Gbps. Повеќе

Москва (DataSpace)

DataSpace е првиот руски центар за податоци што е сертифициран Tier llll Gold од Институтот Uptime. Центарот за податоци ги обезбедува своите услуги повеќе од 6 години.

карактеристики:  N+1 независно електрично коло, 6 независни трансформатори од 2 MVA, ѕидови, подови и тавани имаат 2-часовна огноотпорност. Повеќе

Амстердам (AM2)

AM2 е еден од најдобрите европски центри за податоци. Тој е во сопственост на Equinix, Inc., корпорација која е специјализирана за дизајн и работа на центри за податоци во 24 земји речиси четвртина век.

Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS.

карактеристики: N+1 резервација за напојување, N+2 резервација за климатизација на компјутерска соба, резервација N+1 единица за ладење. Има сертификати за високо ниво на доверливост, вклучително и безбедносен сертификат за податоци на платежна картичка PCI DSS. Повеќе

Њу Џерси (NNJ3)

NNJ3 е центар за податоци од следната генерација. Опремен со иновативен систем за ладење и внимателно заштитен од природни катастрофи преку внимателен дизајн и погодна локација во градот (~ 287 стапки надморска височина).

Тој е дел од корпорацијата Cologix, која поседува повеќе од 20 модерни центри за податоци лоцирани во Северна Америка.

карактеристики: четири целосно независни (N + 1) вишок системи за напојување, поврзување со локалната електрична трафостаница JCP & L и присуство на систем за пред гасење пожар со двојно блокирање. Повеќе

Архитектура со еден станар

Висока достапност Контрола на пристап

Организирајте приватен пристап до вашите апликации и услуги без употреба на јавни IP адреси. Создадете низа IP адреси и подмрежи сами и овозможете пристап до вашите податоци на ограничен број луѓе.

Минутно тарифирање

Плаќате само за ресурсите што ги користите, а кои се наплаќаат на секои 10 минути.

Засилена безбедност и вишок на опрема

Приватната мрежа обезбедува усогласеност со повеќето индустриски безбедносни стандарди. Ја добивате мрежата на ваше располагање без соседи и гаранција за доверливост на вашите податоци. Нашата опрема е заштитена од дефекти благодарение на вишокот на сите нивоа.

Автоматизирано и поедноставено

Можете да изберете автоматска конфигурација на адресата или рачно да ги прилагодите мрежниот префикс и капацитет. Ја подобривме брзината со која се создаваат мрежите. Тие се создаваат толку брзо што нема да имате време ниту да трепнете.

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.
%d блогери како овој: