Интерфејс на командната линија

Фантастично погодно

CLI ви овозможува да управувате со виртуелни машини, мрежи, SSH клучеви и проекти со едноставен сет на команди. Потребен ви е само терминалот.

  • Компатибилност со оперативни системи: Може да се инсталира и во околини Linux и Windows.
  • Карактеристики на API: Ги поддржува сите функции на Netooze API.
  • Документи кои се корисни: Постои сеопфатна референца со опис на сите команди.
Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.
%d блогери како овој: