Казахстан (Алмати) Центар за податоци

Нашата страница во Казахстан е распоредена врз основа на центарот за податоци на компанијата Kazteleport во Алмати. Овој центар за податоци ги исполнува сите современи барања за толеранција на грешки и безбедност на информации.

Карактеристики на центарот за податоци

  • Површина 100 М2
  • Мрежен пропусен опсег до 10 Gbps
  • Два независни превозници
  • Резервација извршена според шемата N + 1
  • 2 SGA
  • PCI DSS сертификат
Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.