Кого гледаме како примарни партнери?

Телеком оператори

Оператори кои бараат нови текови на приходи кои не се директно поврзани со телекомуникациите. Со нудење на автоматизирана облак инфраструктура на доверлив провајдер, Netooze ќе овозможи брзо проширување на портфолиото на услуги.

Центри за податоци

Сè почесто, центрите за податоци обезбедуваат дополнителни услуги без директно влијание на локацијата на опремата на нивната основа. Фокусот е на облак решенија кои се подготвени за употреба. Сепак, потребни се знаење, персонал и искуство за управување со операциите на облак-услугите. Кога соработувате со Netooze, сето ова е бесплатно.

Даватели на услуги на Интернет

Бидејќи пазарот на облак услуги изгледа перспективен, интернет провајдерите можат да привлечат нови клиенти и да го зголемат сопствениот профит додека нудат дополнителни услуги на нивните постоечки клиенти.

Интегратори

Интеграторите треба да ги искористат предностите на Netooze за да го унапредат своето знаење до знаењето на давателите на IaaS. Јаките страни на интеграторите вклучуваат големо техничко знаење и искуство во продажбата B2B.

Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.