Сонувајте, градете
и трансформираат
со Netooze Cloud

  • Создадете апликации побрзо,
  • донесувајте попаметни деловни одлуки,
  • и поврзете ги луѓето насекаде.
Креирај профил

Решете ги вашите најтешки предизвици со Netooze Cloud.

или најавете се со
Со регистрација, се согласувате со условите понуди.

Поедноставен облак. Посреќни развивачи. Подобри резултати.

развој
Распоредете и тестирајте софтвер на моќен хардвер со 24/7 споделување проекти од каде било во светот за ефикасна тимска работа.
хостинг
Користете нон-стоп виртуелни сервери со гарантиран сет на ресурси и посветени IP адреси за хостирање на кој било број на сајтови, бази на податоци и веб-апликации.
RDP, VPC
Создадете виртуелни работни површини со целосни функции, виртуелни приватни мрежи и прокси-сервери за да останете анонимни на интернет.
Бизнис
Пренесете ја ИТ инфраструктурата на вашата компанија, корпоративната пошта, CRM системите, сметководството итн. на безбеден облак, заштедувајќи на модернизацијата и одржувањето на вашиот сопствен ИТ парк.

Зошто да изберете нас

Сигурен

99.9 Uptime SLA гарантирано со договорот.

најбрзиот

Процесорите на Xeon Gold и SSD-уредите NVMe имаат подобри резултати во бенчмарковите.

Предвидливо

Наплати за наплата во минута. Само за активни услуги.

Скалабилни

Изградете, распоредете и размерувајте ги пресметувањата, складирањето и вмрежувањето во облак за неколку секунди.

Едноставна

Целосно опремен API, CLI и Cloud Manager со кориснички интерфејс.

Во зависност

Техничката поддршка работи деноноќно и е подготвена да обезбеди квалификувана помош. 24/7

Моќен контролен панел и API

Поминувајте повеќе време за кодирање и помалку време за управување со вашата инфраструктура.

Кориснички Осврти

Ако главната цел на Netooze е да обезбеди највисоко ниво на услуга и поддршка на сите свои клиенти, тие ја постигнале таа цел. Нивниот практичен пристап за работа со нашите тимови за поддршка на нашиот развој и подоцнежните барања ни овозможи да ја лансираме нашата веб-страница во рекордно време. Секогаш кога ми требаше помош. Нетуз брзо стана познат. Некој секогаш победува за да ви помогне 24 часа на ден, 7 дена во неделата. Ти благодарам многу.
Џоди-Ен Џонс
Изборот на доверлив хостинг провајдер е една од најважните одлуки што ќе ги донесете. Netooze е одговорот за кој било блог или веб-страница за е-трговија, WordPress или заедница/форум. Не грижете се. Itchysilk припишува голем дел од својот успех на цврстината на нашата фондација (хостинг). Откако бевме упатени на Netooze во 2021/22 година, ја добивме истата цена, истата моќ и перформанси на следното ниво, а нашата веб-локација е драматично побрза.
Семпер Харис
Splendid Chauffeurs е ексклузивен луксузен Сплендид шоферски сервис кој ве носи до вашата дестинација со стил и удобност. При изборот на компанија за хостирање, разгледавме различни варијабли, од кои најзначајни беа безбедноста и исклучителната услуга за клиентите и решавањето на проблемите. Го најдовме Нетуз преку нашето истражување; нивната репутација е извонредна, а ние имаме директно искуство со нивната реакција.
Кевин Браун
Започнете го вашето патување во облак? Направете го првиот чекор токму сега.