vStack server

Netooze minangka salah sawijining panyedhiya hosting Vstack Server sing paling populer lan paling dhuwur ing donya. vStack minangka platform hyper-converged.

Pilih konfigurasi

4.95USDsasi
  • 1 CPU Core
  • 1 GB Ram
  • 25 GB Ruang disk (SSD)
9.95USDsasi
  • 1 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 50 GB Ruang disk (SSD)
14.95USDsasi
  • 2 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 60 GB Ruang disk (SSD)
19.95USDsasi
  • 2 CPU Core
  • 4 GB Ram
  • 80 GB Ruang disk (SSD)
39.95USDsasi
  • 4 CPU Core
  • 8 GB Ram
  • 160 GB Ruang disk (SSD)
79.95USDsasi
  • 6 CPU Core
  • 16 GB Ram
  • 320 GB Ruang disk (SSD)
159.95USDsasi
  • 8 CPU Core
  • 32 GB Ram
  • 640 GB Ruang disk (SSD)
291.95USDsasi
  • 16 CPU Core
  • 64 GB Ram
  • 1000 GB Ruang disk (SSD)

Kacepetan lan Kinerja Ekstrem

Nalika sampeyan gabung karo Netooze, situs web sampeyan ana ing tangan sing apik (tangan paling apik). Layanan kita masangake keahlian sing ramah karo teknologi paling dhuwur kanggo menehi kabeh sing dibutuhake kanggo sukses ing web. Ing ndhuwur dhaftar? Kacepetan lan kinerja.

vStack minangka platform hyper-converged

Server maya vStack Pilihan sing paling apik kanggo nyebarake aplikasi sampeyan kanthi paling cepet. Duwe masalah? Mung supaya kita ngerti - nalika nerangake hosting server vStack, ora ana pitakonan sing gampang banget utawa rumit.

vStack Server Hosting

Netooze nawakake server vStack pokok.

  • Ndaftar
    Kita wis ngenalake macem-macem server Cloud anyar sing didhukung dening platform hiper-konvergen vStack kanggo Linux lan Windows.
  • Nggawe Server
    Konfigurasi minimal server Linux kanthi 1 CPU, 1 RAM, lan 25 GB SSD lan panggonan ing pusat data paling gedhe ing Walanda, AS utawa Rusia, biaya 4.5 USD.
  • Performance
    Iki minangka salah sawijining sing paling apik ing antarane penawaran pasar sewa infrastruktur awan

Registration
utawa mlebu karo
Kanthi ndhaptar, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Service.

Pusat data

Peralatan kita ana ing pusat data ing AS lan EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kita ing Kazakhstan disebarake kanthi basis pusat data perusahaan Kazteleport ing kutha Almaty. Pusat data iki nyukupi kabeh syarat modern kanggo toleransi kesalahan lan keamanan informasi.

fitur: Redundansi digawe miturut skema N + 1, Loro operator telekomunikasi independen, Bandwidth jaringan nganti 10 Gbps. More

Moscow (DataSpace)

DataSpace minangka pusat data Rusia pisanan sing disertifikasi Tier lll Gold dening Uptime Institute. Pusat data wis nyedhiyakake layanan luwih saka 6 taun.

fitur:  N + 1 sirkuit listrik independen, 6 independen 2 MVA trafo, tembok, jubin, lan langit-langit duwe rating tahan geni 2 jam. More

Amsterdam (AM2)

AM2 minangka salah sawijining pusat data Eropa sing paling apik. Iki diduweni dening Equinix, Inc., perusahaan sing duwe spesialisasi ing desain lan operasi pusat data ing 24 negara sajrone meh seprapat abad.

Wis sertifikat saka tingkat dhuwur linuwih, kalebu kertu pembayaran PCI DSS certificate keamanan data.

fitur: Reservasi catu daya N+1, reservasi AC kamar komputer N+2, reservasi unit pendingin N+1. Wis sertifikat saka tingkat dhuwur linuwih, kalebu kertu pembayaran PCI DSS certificate keamanan data. More

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 minangka pusat data generasi sabanjure. Dilengkapi sistem pendinginan sing inovatif lan dilindhungi kanthi ati-ati saka bencana alam liwat desain sing apik lan lokasi kutha sing trep (~ 287 kaki saka permukaan laut).

Iki minangka bagean saka perusahaan Cologix, sing duwe luwih saka 20 pusat data modern sing ana ing Amerika Utara.

fitur: papat kanthi independen (N + 1) sistem daya keluwih, sambungan menyang gardu listrik lokal JCP & L, lan ngarsane sistem extinguishing wis geni karo pamblokiran pindho. More

Teknologi

FreeBSD

Sistem operasi legendaris kanthi sejarah, pangembangan, komunitas, lan kinerja sing aneh. Senajan FreeBSD ora utamané kondhang kanggo masyarakat umum, akeh perusahaan ndhuwur, kaya AppleTM, NetAppTM, Dell EMCTM, iXsystemsTM, NetflixTM, etc., wis mbangun produk ing FreeBSD ...

ZFS

Unit copy-on-write (snapshots, clone), native NFSv4 ACLs, prilaku sing luar biasa lan kemampuan nyetel kinerja, ditambahake POSIX lan ACID, keamanan data substansial, kompresi data sing efektif, lan cache rong tingkat sing cerdas mung sawetara saka ZFSTMoutstanding ®' s fitur (ARC). ZFS wis dadi bagean penting saka dhasar FreeBSD luwih saka 12 taun.

mbuh

Hypervisor tipe-2 sing jenenge bhyve diwenehake menyang Proyek FreeBSD luwih saka 8 taun kepungkur dening bisnis NetApp Inc sing didhukung FreeBSD. Kanthi booting UEFI lengkap saka tamu Linux/FreeBSD/Windows, dhukungan kanggo NVMe, lan kinerja sing penting, Bhyve's kemajuan saiki cukup kacathet. Komunitas ing saubengé OmniOS ngaku yen nindakake "luwih apik tinimbang KVM lan tuning terus." Sukses siklus urip Bhyve minangka ilustrasi babagan potensial pendekatan sing entheng.

vStack Platform Arsitektur

Implementasi kluster kita dadi pondasi infrastruktur hyper-converged lengkap, nawakake area kluster tunggal, kemampuan komputasi, panyimpenan, lan jaringan sing ditetepake piranti lunak, uga fitur redundansi lan failover.

Miwiti perjalanan awan sampeyan? Njupuk langkah pisanan sapunika.
%d bloggers kaya iki: