free
DNS Hosting

  • Server Failover
  • Migrasi otomatis cathetan DNS
  • Manajemen cathetan sumber daya
Pendhaftaran
utawa login karo
Kanthi ndhaptar, sampeyan setuju karo syarat kasebut tawaran.

Keuntungan saka hosting DNS kita

Akomodasi gratis

Delegasi nganti 20 domain tanpa kudu mbayar layanan kasebut.

Transfer gratis

Migrasi cathetan DNS sing ana kanthi otomatis.

Kontrol sing sederhana

Ngedit cathetan sumber kaya A, CNAME, TXT, SRV.

Jaminan keamanan

Proteksi lalu lintas lan geo-distribusi server.

Apa sing diarani DNS?
DNS (Domain Name System) yaiku sistem sing tanggung jawab kanggo ngowahi domain situs dadi alamat IP sing bisa dingerteni komputer. Sawise iku, server sing disambungake domain dikenali, lan browser pangguna bisa mbukak situs sing ana ing kono.
Apa iku server DNS?
Server DNS minangka server sing beroperasi ing sistem DNS lan nyimpen informasi teknis babagan zona domain sing digandhengake karo: Alamat IP sing kudu diakses domain (A-record), domain server mail (MX-record), lsp. luwih cepet server DNS nanggapi, luwih cepet situs sing dikarepake mbukak.

Minangka bagéan saka layanan hosting DNS, sampeyan entuk kesempatan kanggo nggawe cathetan DNS babagan domain sampeyan lan nyelehake informasi kasebut ing server DNS sing cepet lan tahan kesalahan NETOOZE kanthi gratis.

Jinis utama cathetan sumber daya

Rekam Alamat IPv4

Rekaman sing nggandhengake domain karo alamat IP nggunakake protokol IPv4.

Rekam Alamat IPv6

ais, svvaa domain karo IP-alamat operasi ing protokol IPv6.

Rekor Exchange Mail

Entri sing ngemot domain server mail sing nampa email.

Point kanggo Reverse Record

Versi mbalikke saka rekaman A. Nyambungake alamat IP karo domain.

Cathetan Jeneng Kanonik

Entri sing digunakake kanggo pangalihan domain. Contone, pangalihan domain saka www menyang domain tanpa www.

Jeneng Server Rekam

Entri sing ngemot server DNS domain.

TXT

Entri teks. Asring digunakake kanggo nindakake tugas tartamtu. Contone, kanggo konfirmasi kepemilikan domain nalika ngubungake menyang layanan mail.

Rekam Pilihan Server

cathetan layanan. Nemtokake lokasi server sing dibutuhake kanggo sawetara layanan bisa digunakake.

Miwiti perjalanan awan sampeyan? Njupuk langkah pisanan sapunika.
%d bloggers kaya iki: