Cloud VPS hosting

Scalable, fault-tolerant, kanthi tagihan saben menit.

Pilih konfigurasi

4.95USDsasi
  • 1 CPU Core
  • 1 GB Ram
  • 25 GB Ruang disk (SSD)
9.95USDsasi
  • 1 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 50 GB Ruang disk (SSD)
14.95USDsasi
  • 2 CPU Core
  • 2 GB Ram
  • 60 GB Ruang disk (SSD)
19.95USDsasi
  • 2 CPU Core
  • 4 GB Ram
  • 80 GB Ruang disk (SSD)
39.95USDsasi
  • 4 CPU Core
  • 8 GB Ram
  • 160 GB Ruang disk (SSD)
79.95USDsasi
  • 6 CPU Core
  • 16 GB Ram
  • 320 GB Ruang disk (SSD)
159.95USDsasi
  • 8 CPU Core
  • 32 GB Ram
  • 640 GB Ruang disk (SSD)
291.95USDsasi
  • 16 CPU Core
  • 64 GB Ram
  • 1000 GB Ruang disk (SSD)

Kualitas apik

Server kasebut didhukung dening pemroses Intel Xeon Gold lan SSD keluwih N + 2.

Kasedhiyan Dhuwur

Yen ana kegagalan host hardware, server bakal diwiwiti maneh ing host liyane.

3 Langkah menyang Server Cloud Luwih Aman

Ana cara anyar kanggo nindakake bisnis saiki lan diarani Cloud.

  • Ndaftar
    Sampeyan bakal entuk akses menyang akun pribadhi kanthi ngetik alamat email nalika ndhaptar. Ora ana kertu pembayaran, ora ana kewajiban.
  • Nggawe server maya
    Nyebarake conto kinerja sing luar biasa kanggo beban kerja apa wae. Sampeyan bisa milih aplikasi sing bakal diinstal ing server sajrone panyebaran. yaiku WordPress
  • Sumber daya kanthi cepet
    Gunakake server siji utawa pasang infrastruktur basis awan kanthi lengkap. Adaptasi kanggo mbukak mung ing wayahe lan mbayar mung kanggo sumber daya digunakake.

Registration
utawa mlebu karo
Kanthi ndhaptar, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Service.

Pusat data

Peralatan kita ana ing pusat data ing AS lan EU.

Almaty (Kazteleport)

Situs kita ing Kazakhstan disebarake kanthi basis pusat data perusahaan Kazteleport ing kutha Almaty. Pusat data iki nyukupi kabeh syarat modern kanggo toleransi kesalahan lan keamanan informasi.

fitur: Redundansi digawe miturut skema N + 1, Loro operator telekomunikasi independen, Bandwidth jaringan nganti 10 Gbps. More

Moscow (DataSpace)

DataSpace minangka pusat data Rusia pisanan sing disertifikasi Tier lll Gold dening Uptime Institute. Pusat data wis nyedhiyakake layanan luwih saka 6 taun.

fitur:  N + 1 sirkuit listrik independen, 6 independen 2 MVA trafo, tembok, jubin, lan langit-langit duwe rating tahan geni 2 jam. More

Amsterdam (AM2)

AM2 minangka salah sawijining pusat data Eropa sing paling apik. Iki diduweni dening Equinix, Inc., perusahaan sing duwe spesialisasi ing desain lan operasi pusat data ing 24 negara sajrone meh seprapat abad.

Wis sertifikat saka tingkat dhuwur linuwih, kalebu kertu pembayaran PCI DSS certificate keamanan data.

fitur: Reservasi catu daya N+1, reservasi AC kamar komputer N+2, reservasi unit pendingin N+1. Wis sertifikat saka tingkat dhuwur linuwih, kalebu kertu pembayaran PCI DSS certificate keamanan data. More

New Jersey (NNJ3)

NNJ3 minangka pusat data generasi sabanjure. Dilengkapi sistem pendinginan sing inovatif lan dilindhungi kanthi ati-ati saka bencana alam liwat desain sing apik lan lokasi kutha sing trep (~ 287 kaki saka permukaan laut).

Iki minangka bagean saka perusahaan Cologix, sing duwe luwih saka 20 pusat data modern sing ana ing Amerika Utara.

fitur: papat kanthi independen (N + 1) sistem daya keluwih, sambungan menyang gardu listrik lokal JCP & L, lan ngarsane sistem extinguishing wis geni karo pamblokiran pindho. More

Standar lan njamin

Kasedhiyan dhuwur

We njamin 99.9% kasedhiyan ing perjanjian level layanan (SLA).

Tarif menit

Sampeyan mung mbayar sumber daya sing sampeyan gunakake, sing ditagih saben 10 menit.

Redundansi peralatan

Peralatan kita dilindhungi saka kegagalan amarga redundansi ing kabeh level.

saluran internet

We nyedhiyani duplikat (saka 2 operator telekomunikasi independen) 10 Mbps saluran Internet free karo kamungkinan kanggo ngembangaken nganti 300 Mbps lan 1 alamat IPv4 kanggo saben server maya.

Miwiti perjalanan awan sampeyan? Njupuk langkah pisanan sapunika.
%d bloggers kaya iki: