obyek S3
panyimpenan

  • Volume tanpa wates
  • Kompatibel karo S3 lan Swift
  • akses HTTP(S) API
Nggawe akun

Rampungake tantangan sing paling angel karo Netooze Cloud.

utawa login karo
Kanthi ndhaptar, sampeyan setuju karo syarat kasebut tawaran.
Rega panyimpenan
Panyimpenan Data, GB
Lintas metu, GB
$/ wulan
Kanthi ndhaptar, sampeyan setuju karo syarat kasebut tawaran.
$ / wulan

Tarif sing nguntungake

Biaya nyimpen 1 GB data

nganti 1 TB 0.021 usd / wulan
1 nganti 10 TB 0.019 usd / wulan
saka 10 TB nganti 100 TB 0.018 usd / wulan
liwat 100 TB 0.015 usd / wulan

Biaya 1 GB lalu lintas metu

nganti 10 TB 0.015 usd / wulan
saka 10 TB nganti 100 TB 0.014 usd / wulan
saka 100 TB nganti 1,000 TB 0.012 usd / wulan
luwih 1 PB 0.011 usd / wulan

Apa panyimpenan obyek?

Panyimpenan Obyek minangka layanan sing ngidini sampeyan nyimpen data saka jinis lan volume apa wae ing awan sing aman: saka file sistem pengawasan video, bank foto, lan arsip dokumen perusahaan, nganti data situs statis lan serep.

Ora kaya panyimpenan file, panyimpenan obyek ngidini sampeyan nambah lan ngurangi kapasitas kanthi cepet ing skala tanpa wates, lan biaya sing murah lan manajemen data sing gampang ndadekake panyimpenan obyek minangka alternatif sing luwih apik kanggo ngalangi panyimpenan.

Conto nggunakake

serep

Panyimpenan obyek migunani kanggo nyimpen kabeh jinis serep. Replikasi kaping telu ing NETOOZE nyuda resiko mundhut data.

Isi statis

Panyimpenan obyek cocog kanggo nyuda volume file ing hosting, lan mindhah konten statis menyang panyimpenan bisa nyuda beban server kanthi signifikan.

Manajemen fleksibel

Selehake data sensitif ing wadhah pribadi

integrasi

Integrasi panyimpenan karo CMS WordPress utawa 1C-Bitrix.

Kontrol versi

Simpen macem-macem versi file sing padha ing wadhah sing beda

Distribusi konten

Distribusi konten

Konten video lan foto

Layanan kasebut ngidini sampeyan nyimpen video lan materi grafis (foto, prasetel, template, cuplikan, data sumber, lsp).

Keuntungan saka panyimpenan obyek

Panyimpenan obyek awan (Obyek Cloud Storage) saka panyedhiya NETOOZE ngidini sampeyan nyimpen data (file) tanpa watesan ing peralatan Enterprise kanthi SLA 99.9%. Replikasi telung andal nglindhungi data ing server lan menehi jaminan keamanan saka ancaman eksternal.

Salah sawijining fitur utama panyimpenan obyek NETOOZE yaiku kompatibilitas lengkap karo protokol S3 lan Swift. Kajaba iku, panyimpenan kanthi otomatis ditambahake menyang jumlah data sing diundhuh.

layanan liyane

Miwiti perjalanan awan sampeyan? Njupuk langkah pisanan sapunika.