Sertifikat SSL
kanggo pangayoman situs

  • Harga tanpa markup
  • Registrasi ing 2 menit
  • Jaminan finansial

Apa sertifikat SSL?

Sertifikat SSL minangka tandha digital sing ngenkripsi data antarane situs web lan pangguna nggunakake protokol HTTPS sing aman. Kabeh data pribadhi sing ditinggalake pangguna ing situs sing aman, kalebu sandhi lan data kertu bank, dienkripsi kanthi aman lan ora bisa diakses wong njaba. Browser ngenali situs aman kanthi otomatis lan nampilake gembok cilik ijo utawa ireng ing jejere jeneng ing baris alamat (URL).

Apa sing diwenehake sertifikat SSL?

Proteksi saka intruders

Kabeh informasi sing dilebokake pangguna ing situs kasebut ditularake liwat protokol HTTPS sing dienkripsi kanthi aman.

promosi SEO

Mesin telusur Google lan Yandex menehi pilihan menyang situs kanthi sertifikat SSL lan dilebokake ing posisi sing luwih dhuwur ing asil panelusuran.

Panganggo Trust

Gembok ing bilah alamat browser mesthekake yen situs kasebut dudu scam lan bisa dipercaya.pangguna

Fitur tambahan

Anane sertifikat SSL ndadekake bisa nginstal layanan geopositioning lan kabar push browser ing situs kasebut.

Napa milih NETOOZE kanggo tuku sertifikat SSL?

Harga tanpa markup

Kita peduli babagan keamanan klien kanthi menehi sertifikat SSL kanthi rega paling terjangkau.

Cepet reresik

Kita nyederhanakake prosedur registrasi, amarga pesenan sertifikat SSL ora luwih saka 2 menit.

Dhuwit bali

We njamin mbalekaken ing 30 dina tuku.

Pilihan gedhe

Kita nawakake macem-macem sertifikat SSL kanggo proyek Internet apa wae.

relevansi

Kabeh sertifikat SSL sing dituku saka kita kompatibel karo 99.3% browser.

Jaminan Kesepakatan Adil

Kita minangka pengecer resmi ing Kazakhstan.

Pilih SSL sing bener

Company

Jinis Validasi

Pilihan

Certificate
Jinis Validasi
Pilihan
Biaya saben taun
Sectigo PositiveSSL
DV
6 USD
Sertifikat dhasar sing nyedhiyakake proteksi data sing dipercaya. Nglindhungi domain nganggo awalan WWW lan njamin kompatibilitas karo 99.9% browser. Proses registrasi cepet lan rega murah nggawe SSL Positif minangka salah sawijining sertifikat sing paling terjangkau ing pasar.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
Sectigo Penting SSL
DV
11 USD
Sadulur tuwa saka sertifikat PositiveSSL. Iki nduweni dawa kunci enkripsi sing luwih gedhe lan, mula, tingkat proteksi sing luwih dhuwur, uga pemantauan kerentanan sumber web biasa.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
Standar RapidSSL
DV
12 USD
Sertifikat anggaran kanthi enkripsi 128/256-bit, sing kompatibel karo browser paling populer. Cocog kanggo portal lan situs komersial gedhe, uga kanggo proyek Internet cilik.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain
DV
SAN
29 USD
Sertifikat sing nguntungake sing nglindhungi sawetara domain lan kasedhiya kanggo individu lan organisasi. Cocog kanggo pangguna kanthi macem-macem proyek online.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 2
  • Domain maksimal 248
Sectigo InstantSSL
OV
32 USD
Sertifikat kanggo organisasi. Nyedhiyakake proteksi tingkat dhuwur kanggo domain siji, ndhukung enkripsi 128/256-bit lan ngidini sampeyan nyelehake segel kepercayaan ing situs kasebut. Dianjurake kanggo perusahaan sing melu e-commerce, utawa njaga blog.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
Sertifikat SSL Sectigo
DV
52 USD
Sertifikat SSL Sectigo minangka sertifikat unik. Cocog kanggo pengusaha swasta, uga pamilik bisnis cilik lan menengah - ora perlu nyedhiyakake dokumen kanggo verifikasi organisasi kasebut. Konfirmasi kepemilikan situs cukup. Sertifikat kasebut nglindhungi siji domain, ndhukung enkripsi 256-bit lan kompatibel karo umume browser.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
Sectigo SSL UCC OV
OV
SAN
87 USD
Nduwe fungsi sing padha karo sertifikat UCC DV, kajaba aturan penerbitan. Certificate iki dirancang kanggo entitas legal, kanggo iku, sampeyan kudu konfirmasi loro situs lan organisasi. Sertifikat kasebut bener kanggo sawetara domain, lan enkripsi 256-bit digunakake kanggo njaga tingkat keamanan.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 2
  • Domain maksimal 248
Sectigo SSL UCC DV
DV
SAN
87 USD
Iki kalebu kelas sertifikat multi-domain lan njamin proteksi data sing bisa dipercaya ing sawetara situs nggunakake enkripsi 256-bit. Penerbitan gampang - sampeyan mung kudu ngonfirmasi situs kasebut.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 2
  • Domain maksimal 248
Sectigo Multi-Domain SSL
OV
SAN
87 USD
Sertifikat, sing verifikasi perusahaan. Iki kalebu kelas sertifikat multi-domain, nglindhungi sawetara domain sekaligus, lan nggunakake enkripsi 256-bit, nyuda resiko hacking kanthi minimal.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 2
  • Domain maksimal 248
Sectigo PositiveSSL Wildcard
DV
WC
88 USD
Sectigo PositiveSSL Wildcard minangka produk sing gampang diakses kanthi rega murah. Proteksi 256-bit sing dhuwur kanthi algoritma hash SHA2 ndadekake kompetitif karo pemain pasar utama. Nduwe kompatibilitas browser 99.3% kanthi dhukungan piranti seluler sing apik banget. Pilih SSL kasebut nalika butuh perlindungan langsung ing kene saiki.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
Sectigo Penting Wildcard SSL
DV
WC
95 USD
Sertifikat tingkat tengah, perlindungan kasebut tekan domain lan kabeh subdomain. Sampurna kanggo proyek tingkat entri lan toko online cilik. Panginstalan jumlah server sing ora ana watesan kalebu ing rega.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
SSL Server Web Thawte
OV
SAN
101 USD
Solusi sing apik kanggo proteksi data sing bisa dipercaya, sing cocog kanggo pamilik situs perusahaan, toko online, lan sumber daya Internet liyane. Kanggo ngetokake sertifikat, sampeyan kudu nyedhiyani dokumen kanggo verifikasi organisasi lan konfirmasi kepemilikan sumber web.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 0
  • Domain maksimal 248
Sectigo EV SSL
EV
119 USD
Sertifikat Validasi Lengkap. Proteksi majeng: enkripsi 256-bit lan algoritma SHA2. Minangka konfirmasi linuwih sumber web, ngganti garis alamat dadi werna ijo.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
RapidSSL WildcardSSL
DV
WC
122 USD
RapidSSL WildcardSSL minangka sertifikat anggaran sing njamin keamanan siji domain lan kabeh subdomain nggunakake enkripsi 256-bit. Kanggo ngetokake sertifikat, cukup kanggo konfirmasi kepemilikan domain.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
Sectigo Premium Wildcard SSL
OV
WC
165 USD
Sertifikat lanjutan sing nglindhungi domain lan subdomain tanpa watesan nggunakake algoritma enkripsi tingkat SHA2. Bisa diinstal ing sembarang nomer server lan piranti.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
Thawte Web Server EV
EV
SAN
185 USD
Versi lengkap saka sertifikat Web Server: nalika situs kasebut dilindhungi, baris alamat browser disorot nganggo warna ijo. Sertifikat kasebut nggunakake enkripsi 256-bit kanthi algoritma SHA2. Kanggo diterbitake, sampeyan kudu nyedhiyani dokumen kanggo verifikasi entitas legal lan konfirmasi kepemilikan domain.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 0
  • Domain maksimal 248
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain Wildcard
DV
SAN
196 USD
Sertifikat multi-domain sing bebarengan nglindhungi subdomain. Opsi ekonomis kanggo situs apa wae - saka situs brosur bisnis sederhana nganti portal perusahaan lan toko online. Ndhukung mayoritas browser.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 2
  • Domain maksimal 248
Sectigo SSL Wildcard
DV
WC
196 USD
Sertifikat populer, sing nglindhungi domain lan kabeh subdomain. Minangka pangayoman nggunakake loro tombol dawa 2048 bit, kang menehi tingkat dhuwur saka pangayoman marang hacking, lan algoritma enkripsi SHA2. Cocog kanggo situs perusahaan gedhe kanthi cabang regional, uga kanggo toko online tingkat Tengah.
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
GeoTrust TrueBusinessID EV
EV
SAN
196 USD
Sertifikat kanthi dhukungan garis ijo lan verifikasi lanjut: konfirmasi organisasi lan domain dibutuhake. Iki nggunakake enkripsi 256-bit lan algoritma SHA2, sing nyedhiyakake proteksi data sing dikirimake tingkat dhuwur.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 0
  • Domain maksimal 250
GeoTrust TrueBusinessID SAN
OV
SAN
228 USD
Sertifikat multi-domain. Iku andal encrypts data lan dirilis mung sawise mriksa organisasi lan konfirmasi kepemilikan saka situs. Kompatibel karo umume browser internet.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 4
  • Domain maksimal 245
Sectigo Multi-Domain EV SSL
EV
SAN
252 USD
Sertifikat multi-domain kanthi verifikasi lanjutan. Iki nambah tingkat kapercayan saka sumber Internet kanthi bar alamat ijo diaktifake. Enkripsi 256-bit lan algoritma SHA2 digunakake minangka ukuran nyegah informasi. Saenipun cocok kanggo situs sing menehi hasil karo perdagangan elektronik, transfer bank lan nyimpen data pangguna pribadi.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 2
  • Domain maksimal 248
GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard
DV
WC
252 USD
  • Validasi domain
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
GeoTrust TrueBusinessID EV SAN
EV
SAN
350 USD
Sertifikat multi-domain sing nyorot garis alamat browser kanthi warna ijo lan kompatibel karo 99.9% browser. Kanggo entuk, sampeyan kudu ngliwati verifikasi organisasi lan konfirmasi kepemilikan domain.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 4
  • Domain maksimal 245
Situs DigiCert Aman
OV
SAN
385 USD
Bentenane utama antarane sertifikat iki lan sertifikat Situs Aman, bisa ndhukung sawetara domain. Sertifikat kasebut nggunakake enkripsi 256-bit lan kalebu pemindaian saben dina situs kanggo kerentanan lan program jahat. Nempatake segel kepercayaan ing situs kasebut kalebu ing rega.
  • Validasi Organisasi
  • Referensi free
  • Wektu kanggo Penerbitan 1 dina
  • Bar alamat ijo
  • Warranty $ 10 000
  • browser 99.3%
  • Mobile Friendly
  • Validasi Organisasi
  • Domain klebu 0
  • Domain maksimal 248

Situs endi sing mbutuhake sertifikat SSL ing wiwitan?

Blanja online

Organisasi finansial

Situs perusahaan

Layanan pos

portal warta

situs informasi

Sertifikat SSL (Secure Sockets Layer Certificate), ditandatangani dening panguwasa sertifikasi, ngemot kunci umum (Kunci Umum) lan kunci rahasia (Kunci Rahasia). Kanggo nginstal sertifikat SSL lan ngalih menyang protokol HTTPS, sampeyan kudu nginstal kunci rahasia ing server lan nggawe setelan sing dibutuhake.

Sawise kasil nginstal sertifikat SSL, browser bakal miwiti nganggep situs sampeyan aman lan bakal nampilake informasi kasebut ing baris alamat.


merek sertifikat SSL

Disaranake

FAQ

Suwene sertifikat SSL ditanggepi?
Sertifikat SSL ditanggepi kanggo 1 utawa 2 taun, sawise iku kudu diterbitake maneh.
Kepiye carane aku ngerti yen situsku aman?
Situs sing dilindhungi sertifikat SSL beroperasi nggunakake protokol HTTPS, lan gembok ditampilake ing jejere jeneng situs kasebut ing baris alamat.
Napa aku kudu nglindhungi situsku?
Sembarang data sing dikirim liwat protokol HTTP sing ora aman bisa dicegat, manawa informasi registrasi utawa data kertu bank. Protokol HTTPS nyegah nyolong informasi pribadhi lan nglindhungi saka interception.

layanan liyane

Miwiti perjalanan awan sampeyan? Njupuk langkah pisanan sapunika.