Penawaran Umum

Edisi tanggal 05 April 2022
"Aku sarujuk" Dean Jones
, Direktur Umum NETOOZE - Cloud Technologies LTD

Penawaran umum (persetujuan)
babagan nyedhiyakake akses menyang layanan kasebut
saka nyewa sumber daya komputasi

Kemitraan Tanggung Jawab Terbatas "NETOOZE LTD", salajengipun dipunsebat ing  "Panyedhiya layanan", diwakili dening Direktur Umum - Shchepin Denis Luvievich, nerbitake persetujuan iki minangka tawaran kanggo individu lan entitas legal, sing sabanjure diarani minangka "klien", layanan rental sumber daya komputerisasi ing Internet (sabanjuré diarani minangka "Layanan").

Penawaran iki minangka Penawaran Umum (sabanjuré diarani "Perjanjian").

Penerimaan lengkap lan tanpa syarat (penerimaan) syarat-syarat Perjanjian iki (Penawaran Umum) yaiku registrasi Klien ing sistem akuntansi saka situs web Penyedia Layanan ( netooze.com ).

1. Subyek saka kontrak

1.1. Panyedhiya Layanan nyedhiyakake Klien layanan kanggo nyewa sumber daya komputasi, layanan kanggo pesen sertifikat SSL, uga layanan liyane sing diwenehake dening Agreement, lan Klien, banjur, bakal nampa Layanan kasebut lan mbayar.

1.2. Dhaptar layanan lan karakteristike ditemtokake dening Tarif kanggo Layanan. Tarif kanggo layanan diterbitake ing situs web Penyedia Layanan lan minangka bagean integral saka Persetujuan iki.

1.3. Katentuan panyedhiya Layanan, uga hak lan kewajiban tambahan saka Para Pihak ditemtokake dening Service Level Agreement (SLA) sing diterbitake ing situs web Penyedia Layanan ( netooze.com ).

1.4. Lampiran sing ditemtokake kanggo Persetujuan iki minangka bagean integral saka Persetujuan iki. Yen ana bedo antarane syarat-syarat Persetujuan lan Lampiran, Para Pihak bakal dipandu dening syarat-syarat Lampiran.

1.5. Para Pihak ngenali kekuwatan hukum teks kabar lan pesen sing dikirim dening Panyedhiya Layanan menyang Klien menyang alamat email kontak sing ditemtokake dening Klien ing Persetujuan. Kabar lan pesen kasebut padha karo kabar lan pesen sing dieksekusi ing wangun tulisan sing prasaja, dikirim menyang alamat pos lan (utawa) alamat legal Klien.

1.6. Formulir ditulis sing prasaja diwajibake nalika ijol-ijolan klaim lan ngirim bantahan miturut Sertifikat Penerimaan Layanan.

2. Hak lan kewajiban Para Pihak

2.1. Panyedhiya Layanan bakal nindakake ing ngisor iki.

2.1.1. Saka wayahe entri menyang pasukan Agreement iki, ndhaftar Klien ing sistem accounting saka Service Provider.

2.1.2. Nyedhiyani layanan sesuai karo Katrangan Layanan lan kualitas sing ditetepake ing Perjanjian Tingkat Layanan.

2.1.3. Simpen cathetan babagan konsumsi layanan Klien nggunakake piranti lunak dhewe.

2.1.4. Njamin rahasia informasi sing ditampa saka Klien lan dikirim menyang Klien, uga isi teks sing ditampa saka Klien liwat e-mail, kajaba sing diwenehake dening undang-undang Inggris.

2.1.5. Ngandhani Klien babagan kabeh owah-owahan lan tambahan menyang Agreement lan lampiran kanthi nerbitake informasi sing relevan ing situs web Penyedia Layanan ( netooze.com ), lan (utawa) liwat e-mail kanthi ngirim layang menyang alamat e-mail kontak Klien, lan (utawa) liwat telpon, ora luwih saka 10 (sepuluh) dina sadurunge wiwitan tumindak. Tanggal wiwit owah-owahan lan tambahan kasebut, uga lampiran, yaiku tanggal sing dituduhake ing lampiran sing relevan.

2.2. Klien bakal nindakake ing ngisor iki.

2.2.1. Wiwit tanggal Persetujuan iki ditrapake, ndhaptar ing sistem akuntansi saka situs web Penyedia Layanan ( netooze.com ).

2.2.2. Nampa lan mbayar Layanan sing diwenehake dening Panyedhiya Layanan.

2.2.3. Njaga keseimbangan positif saka Akun Pribadi kanggo tujuan nyedhiyakake Layanan sing tepat.

2.2.4. Paling ora sepisan saben 7 (pitu) dina tanggalan, kenalan karo informasi sing ana gandhengane karo panyedhiya Layanan menyang Klien, sing diterbitake ing situs web Penyedia Layanan ( netooze.com ) kanthi cara sing ditemtokake dening Persetujuan iki.

3. Biaya layanan. Urutan penyelesaian

3.1. Biaya Layanan ditemtokake miturut Tarif kanggo Layanan sing diterbitake ing situs web Penyedia Layanan.

3.2. Layanan dibayar kanthi nyetor dana menyang akun pribadi Klien. Layanan dibayar luwih dhisik kanggo sawetara wulan panggunaan Layanan sing dikarepake kanggo tujuan keseimbangan positif saka Akun Pribadi Klien.

3.3. Layanan diwenehake mung yen ana imbangan positif ing Akun Pribadi Klien. Panyedhiya Layanan nduweni hak kanggo langsung mungkasi panyedhiya Layanan yen ana imbangan negatif ing Akun Pribadi Klien.

3.4. Panyedhiya Layanan, miturut kawicaksanan, nduweni hak kanggo nyedhiyakake Layanan kanthi kredit, dene Klien bakal mbayar invoice sajrone 3 (telung) dina kerja wiwit tanggal diterbitake.

3.5. Dasar kanggo nerbitake invoice menyang Klien lan debiting dana saka Akun Pribadi Klien yaiku data babagan volume Layanan sing dikonsumsi dening dheweke. Volume layanan diitung kanthi cara sing diwenehake ing klausa 2.1.3. persetujuan saiki.

3.6. Panyedhiya Layanan nduweni hak kanggo ngenalake Tarif anyar kanggo Layanan, kanggo nggawe owah-owahan ing Tarif Layanan sing wis ana kanthi kabar wajib saka Klien kanthi cara sing ditemtokake ing klausa 2.1.5. persetujuan saiki.

3.7. Pembayaran kanggo Layanan ditindakake kanthi salah sawijining cara ing ngisor iki:
- nggunakake kertu pembayaran bank ing Internet;
- kanthi transfer bank nggunakake rincian kasebut ing bagean 10 saka Agreement iki.

Urutan pembayaran kudu asal saka Klien lan ngemot informasi identifikasi. Yen ora ana informasi sing ditemtokake, Panyedhiya Layanan duwe hak ora ngutangi dana lan nundha panyedhiya Layanan nganti pesenan pembayaran ditindakake kanthi bener dening Klien. Biaya mbayar komisi bank kanggo transfer dana ditanggung Klien. Nalika nggawe pembayaran kanggo Klien dening pihak katelu, Panyedhiya Layanan nduweni hak kanggo nundha transfer dana lan njaluk konfirmasi saka Klien kanggo pembayaran sing ditindakake, utawa nolak nampa pembayaran sing cocog.

3.8. Klien tanggung jawab kanggo bener pembayaran sing ditindakake dening dheweke. Nalika ngganti rincian bank saka Panyedhiya Layanan, wiwit rincian sing sah diterbitake ing situs web Panyedhiya Layanan, Klien mung tanggung jawab kanggo pembayaran sing digawe nggunakake rincian sing wis lawas.

3.9. Pembayaran kanggo Layanan dianggep ditindakake nalika nampa dana menyang akun Panyedhiya Layanan sing ditemtokake ing Bagean 10 saka Persetujuan iki.

3.10. Wiwit pambentukan imbangan nol ing Akun Pribadi Klien, akun Klien disimpen suwene 14 (patbelas) dina, sawise periode kasebut kabeh informasi Klien bakal dirusak kanthi otomatis. Ing wektu sing padha, 5 (limang) dina pungkasan saka periode iki dilindhungi undhang-undhang, lan Panyedhiya Layanan ora tanggung jawab kanggo pambusakan durung wayahe informasi Klien. Ing wektu sing padha, nyimpen akun Klien ora ateges nyimpen data lan informasi sing diunggah Klien menyang server Penyedia Layanan.

3.11. Informasi babagan jumlah biaya kanggo layanan ing sasi saiki, sing ditampa dening sistem pemukiman ing wektu panyuwunan, bisa dipikolehi dening Klien nggunakake sistem layanan mandiri lan cara liyane sing diwenehake dening perusahaan. Spesifik nyedhiyakake informasi iki bisa ditemokake ing situs web Panyedhiya netooze.com.

3.12. Saben wulan, sadurunge tanggal 10 sasi sawise sasi laporan, Supplier ngasilake Sertifikat Penerimaan Layanan sing ngemot kabeh jinis biaya kanggo layanan sing diwenehake ing wulan laporan, sing disertifikasi dening fax lan ditandatangani dening wong sing sah perusahaan lan dokumen penting sah. Tumindak kasebut minangka konfirmasi kasunyatan lan volume layanan sing diwenehake kanggo periode laporan. Para Pihak setuju yen Sertifikat Penerimaan Layanan disusun dening Pemasok lan Klien kanthi individu.

3.13. Layanan dianggep ditindakake kanthi bener lan lengkap, yen, sajrone 10 (sepuluh) dina kerja wiwit tanggal pambentukan Sertifikat Penerimaan Layanan, Pemasok durung nampa pratelan saka Klien babagan kualitas lan volume Layanan sing diwenehake.

3.14. Kabeh dokumen sing sah sacara sah bisa digawe ing wangun elektronik lan ditandatangani dening wakil resmi Para Pihak kanthi teken digital elektronik dening pusat sertifikasi sing wis kadhaptar lan ditransfer liwat operator manajemen dokumen elektronik. Ing kasus iki, pesen lan dokumen sing diarani ing paragraf iki dianggep diwenehake kanthi bener yen dikirim liwat operator manajemen dokumen elektronik kanthi konfirmasi pangiriman.

3.15. Periode panyedhiya Layanan miturut Persetujuan iki yaiku sasi tanggalan kajaba diwenehake dening lampiran Persetujuan kasebut.

4. Tanggung Jawab Para Pihak

4.1. Tanggung jawab Para Pihak ditemtokake dening Persetujuan iki lan Lampirane.

4.2. Panyedhiya Layanan ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan langsung utawa ora langsung, ing kahanan apa wae. Kerusakan ora langsung kalebu, nanging ora winates kanggo, mundhut saka income, bathi, kira-kira tabungan, kegiatan bisnis lan goodwill.

4.3. Klien ngeculake Panyedhiya Layanan saka tanggung jawab kanggo klaim pihak katelu sing wis mlebu kontrak karo Klien kanggo panyedhiya layanan, sing sebagian utawa lengkap diwenehake dening Klien nggunakake Layanan miturut Persetujuan iki.

4.4. Panyedhiya Layanan mung nganggep pratelan lan aplikasi saka Klien, sing digawe kanthi tulisan lan kanthi cara sing diwenehake dening undang-undang Inggris.

4.5. Yen gagal nggayuh persetujuan antarane Para Pihak, perselisihan kasebut kudu ditimbang ing SIEC (pengadilan ekonomi antar-distrik khusus) saka Nur-Sultan (yen Klien minangka entitas legal), utawa ing pengadilan yurisdiksi umum. ing lokasi Panyedhiya Layanan (yen Klien minangka individu ).

4.6. Minangka bagéan saka resolusi pasulayan antarane Para Pihak, Panyedhiya Layanan nduweni hak kanggo ndherek organisasi pakar independen nalika nemtokake kesalahane Klien minangka akibat saka tumindak ilegal nalika nggunakake Layanan. Yen kesalahan saka Klien ditetepake, sing terakhir bakal mbalekake biaya sing ditindakake dening Panyedhiya Layanan kanggo ujian kasebut.

5. Pangolahan data pribadi

5.1. Klien setuju kanggo ngolah data pribadhi atas jenenge dhewe utawa duwe wewenang lengkap kanggo nransfer data pribadhi saka wong sing jenenge pesen layanan, kalebu jeneng mburi, jeneng ngarep, patronymic, ponsel, alamat e-mail kanggo eksekusi Persetujuan iki.

5.2. Pangolahan data pribadhi tegese: koleksi, rekaman, sistematisasi, akumulasi, panyimpenan, klarifikasi (nganyari, ganti), ekstraksi, panggunaan, transfer (pansedhiya, akses), depersonalisasi, pamblokiran, pambusakan, lan karusakan.

6. Wayahe entri menyang pasukan saka Agreement. Prosedur kanggo ngganti, mungkasi, lan mungkasi Agreement

6.1. Persetujuan kasebut diwiwiti wiwit ditampa saka syarat-syarat kasebut dening Klien (nampa tawaran) kanthi cara sing ditemtokake dening Agreement iki, lan sah nganti pungkasan taun tanggalan. Periode Persetujuan kasebut kanthi otomatis ditambahake kanggo taun tanggalan sabanjure, yen ora ana Pihak sing nyatakake mandap kanthi nulis paling ora 14 (patbelas) dina tanggalan sadurunge pungkasan taun tanggalan. Panyedhiya Layanan nduweni hak kanggo ngirim kabar sing cocog kanthi elektronik liwat e-mail menyang alamat kontak Pelanggan.

6.2. Klien nduweni hak kanggo mbatalake Layanan sawayah-wayah kanthi ngirim kabar sing cocog menyang Panyedhiya Layanan ora luwih saka 14 (patbelas) dina tanggalan sadurunge tanggal samesthine kanggo mungkasi Perjanjian.

6.3. Yen panentu layanan ing Agreement iki mungkasi ahead saka jadwal, ing basis saka aplikasi Klien, dana sing ora digunakake bali, kajaba sing kasedhiya ing Agreement iki lan lampiran.

6.4. Klien bakal ngirim aplikasi kanggo mbalekake dana sing ora digunakake menyang kothak layang saka Service Provider support@netooze.com.

6.5. Nganti mbalekaken digawe, Panyedhiya Layanan duwe hak kanggo njaluk konfirmasi saka Klien babagan data sing ditemtokake nalika registrasi (panjaluk data paspor / salinan paspor / informasi babagan papan registrasi Klien ing papan panggonan / liyane dokumen identitas).

6.6. Yen ora bisa konfirmasi informasi sing ditemtokake, Pemasok duwe hak ora mbalekake dana sing isih ana menyang Akun Pribadi Klien. Transfer dana sing ora digunakake digawe sacara eksklusif kanthi transfer bank.

6.7. Dana sing dikreditake menyang Akun Pribadi Klien minangka bagéan saka promosi khusus lan program bonus ora bisa dibalekake lan mung bisa digunakake kanggo mbayar Layanan miturut Persetujuan iki.

7. Penundaan Persetujuan

7.1. Panyedhiya Layanan nduweni hak kanggo nundha Perjanjian iki tanpa kabar sadurunge menyang Klien lan / utawa mbutuhake salinan paspor lan informasi babagan panggonan registrasi Klien ing panggonan panggonan, dokumen identitas liyane ing kasus ing ngisor iki.

7.1.1. Yen cara Klien nggunakake layanan miturut Agreement iki bisa nyebabake karusakan lan mundhut kanggo Service Provider lan/utawa nyebabake malfunction saka hardware lan piranti lunak peralatan saka Service Provider utawa pihak katelu.

7.1.2. Reproduksi dening Klien, transmisi, publikasi, distribusi kanthi cara liya, dipikolehi minangka asil saka nggunakake layanan ing Agreement iki, piranti lunak, kanthi utawa sebagian dilindhungi dening hak cipta utawa hak liyane, tanpa ijin saka Pemegang Hak Cipta.

7.1.3. Ngirim dening Klien, transmisi, publikasi, distribusi kanthi cara liya saka informasi utawa piranti lunak sing ngemot virus utawa komponen liyane sing mbebayani, kode komputer, file utawa program sing dirancang kanggo ngganggu, ngrusak utawa mbatesi fungsi piranti utawa program komputer utawa telekomunikasi, kanggo akses ora sah implementasine, uga nomer serial kanggo produk lan program piranti lunak komersial kanggo generasi sing, logins, sandhi lan liya kanggo entuk akses ora sah kanggo sumber daya mbayar ing Internet, uga ngirim pranala menyang informasi ing ndhuwur.

7.1.4. Distribusi dening Klien saka informasi iklan ("Spam") tanpa idin saka addressee utawa ing ngarsane statements tinulis utawa elektronik saka panampa saka mailing alamat menyang Service Provider karo claims marang Klien. Konsep "Spam" ditetepake adhedhasar prinsip umum transaksi bisnis.

7.1.5. Distribusi dening Klien lan/utawa publikasi informasi apa wae sing mbantah syarat peraturan Inggris Raya utawa hukum internasional saiki utawa nglanggar hak pihak katelu.

7.1.6. Publikasi lan / utawa distribusi dening Klien informasi utawa piranti lunak sing ngemot kode, ing tumindak sing cocog karo tumindak virus komputer utawa komponen liyane sing padha.

7.1.7. Iklan barang utawa layanan, uga materi liyane, distribusi sing diwatesi utawa dilarang dening hukum sing ditrapake.

7.1.8. Spoofing alamat IP utawa alamat sing digunakake ing protokol jaringan liyane nalika ngirim data menyang Internet.

7.1.9. Implementasi tumindak sing ngarahake ngganggu fungsi normal komputer, peralatan utawa piranti lunak liyane sing ora dadi kagungane Klien.

7.1.10. Nindakake tumindak sing ngarahake entuk akses ora sah menyang sumber Jaringan (komputer, peralatan liyane utawa sumber informasi), panggunaan akses kasebut, uga karusakan utawa modifikasi piranti lunak utawa data sing dudu kagungane Klien, tanpa idin saka pamilik piranti lunak utawa data iki, utawa pangurus sumber informasi iki. Akses ora sah nuduhake akses ing sembarang cara liyane saka sing dimaksudaké dening pemilik saka sumber daya.

7.1.11. Nindakake tumindak kanggo nransfer informasi sing ora ana guna utawa ora ana gunane menyang komputer utawa peralatan pihak katelu, nggawe beban (parasit) sing berlebihan ing komputer utawa peralatan kasebut, uga bagean penengah jaringan, kanthi volume sing ngluwihi minimal sing dibutuhake kanggo mriksa konektivitas jaringan lan kasedhiyan unsur individu.

7.1.12. Nindakake tumindak kanggo mindai simpul jaringan kanggo ngenali struktur internal jaringan, kerentanan keamanan, dhaptar port sing mbukak, lan sapiturute, tanpa idin eksplisit saka pemilik sumber daya sing dipriksa.

7.1.13. Yen Panyedhiya Layanan nampa pesenan saka badan negara sing nduweni kakuwasan sing cocog miturut pranata undang-undang Inggris.

7.1.14. Nalika pihak katelu bola-bali nglamar pelanggaran dening Klien, nganti saiki Klien ngilangi kahanan sing dadi basis kanggo keluhan pihak katelu.

7.2. Imbangan dana saka akun Klien ing kasus kasebut ing klausa 7.1 saka Agreement iki ora tundhuk bali menyang Klien.

8. Katentuan Liyane

8.1. Panyedhiya Layanan nduweni hak kanggo mbukak informasi babagan Klien mung miturut undang-undang Inggris lan Persetujuan iki.

8.2. Yen ana pratelan babagan isi informasi akun lan (utawa) sumber daya Klien, sing terakhir setuju karo pambocoran data pribadhi dening Panyedhiya Layanan menyang pihak katelu (organisasi ahli) kanggo ngrampungake perselisihan kasebut.

8.3. Panyedhiya Layanan nduweni hak kanggo ngganti syarat-syarat Perjanjian iki, Tarif kanggo Layanan, Katrangan Layanan, lan Aturan Interaksi karo Layanan Dhukungan Teknis kanthi sepihak. Ing kasus iki, Klien nduweni hak kanggo mungkasi Agreement iki. Yen ora ana kabar tertulis saka Klien sajrone sepuluh dina, owah-owahan kasebut dianggep ditampa dening Klien.

8.4. Persetujuan iki minangka kontrak umum, syarate padha kanggo kabeh Klien, kajaba kanggo kasus menehi keuntungan kanggo kategori Klien tartamtu miturut peraturan sing diadopsi ing Inggris.

8.5. Kanggo kabeh masalah sing ora digambarake ing Persetujuan iki, Para Pihak dipandu dening undang-undang Inggris sing saiki.

9. Lampiran kanggo Persetujuan iki

Layanan Tingkat Perjanjian (SLA)

10. Rincian Panyedhiya Layanan

Perusahaan: "NETOOZE LTD"

No. Perusahaan: 13755181
alamat legal: 27 Old Gloucester Street, London, Inggris, WC1N 3AX
Alamat pos: 27 Old Gloucester Street, London, Inggris, WC1N 3AX
Telpon: + 44 (0) 20 7193 9766
Merek dagang:"NETOOZE" wis kadhaptar ing No. UK00003723523
Email: sales@netooze.com
Jeneng Rekening Bank: Netooze Ltd
Bank IBAN: GB44SRLG60837128911337
Bank: BICSRLGGB2L
Kode Urut Bank: 60-83-71

Nomer Rekening Bank: 28911337

Miwiti perjalanan awan sampeyan? Njupuk langkah pisanan sapunika.
%d bloggers kaya iki: