Sapa sing kita deleng minangka mitra utama?

operator telekomunikasi

Operator nggoleki aliran revenue anyar sing ora ana hubungane langsung karo telekomunikasi. Kanthi nawakake infrastruktur awan otomatis panyedhiya sing bisa dipercaya, Netooze bakal ngaktifake ekspansi portofolio layanan kanthi cepet.

Pusat data

Luwih asring, pusat data nyedhiyakake layanan tambahan tanpa ana pengaruh langsung ing lokasi peralatan ing latar mburine. Fokus ing solusi awan sing siap digunakake. Nanging, kawruh, staf, lan pengalaman dibutuhake kanggo ngatur operasi layanan awan. Nalika sampeyan kolaborasi karo Netooze, kabeh iki gratis.

Panyedhiya layanan Internet

Minangka pasar layanan maya katon perspektif, ISP bisa narik kawigaten pelanggan anyar lan mundhakaken bathi dhewe nalika nawakake layanan tambahan kanggo klien sing wis ana.

Integrasi

Integrator kudu njupuk kauntungan saka Netooze kanggo nambah kawruh kanggo panyedhiya IaaS. Kekuwatan integrator kalebu kawruh teknis sing ekstensif lan pengalaman dodolan B2B.

Sekolah

Nalika kita ngarepake masa depan ing jagad pasca-pandemi - lan sing bakal nyambung luwih apik - mesthine kita nyebarake anggaran kanggo ngatasi kabutuhan paling gedhe amarga 'pemisahan digital' bisa cilaka wong lan komunitas, nanging uga mengaruhi wanita luwih akeh. tinimbang wong lanang, sing nglanggar prinsip kesetaraan gender.

Miwiti perjalanan awan sampeyan? Njupuk langkah pisanan sapunika.
%d bloggers kaya iki: