Ngimpi, mbangun
lan ngowahi
karo Netooze Cloud

  • Gawe aplikasi luwih cepet,
  • nggawe keputusan bisnis sing luwih cerdas,
  • lan nyambungake wong ing ngendi wae.
Nggawe akun

Rampungake tantangan sing paling angel karo Netooze Cloud.

utawa login karo
Kanthi ndhaptar, sampeyan setuju karo syarat kasebut tawaran.

Awan sing luwih prasaja. Devs luwih seneng. Hasil sing luwih apik.

Development
Nyebarake lan nyoba piranti lunak ing hardware sing kuat kanthi enggo bareng proyek 24/7 saka ngendi wae ing donya kanggo kerja tim sing efisien.
hosting
Gunakake server virtual sing ora mandheg kanthi sumber daya sing dijamin lan alamat IP khusus kanggo dadi tuan rumah sawetara situs, basis data, lan aplikasi web.
RDP, VPC
Gawe desktop virtual kanthi fitur lengkap, jaringan pribadi virtual, lan server proxy kanggo tetep anonim online.
Bisnis
Transfer infrastruktur IT perusahaan, surat perusahaan, sistem CRM, akuntansi, lan sapiturute menyang awan sing aman, ngirit modernisasi lan pangopènan taman IT sampeyan dhewe.

Apa milih kita

Reliable

99.9 Uptime SLA dijamin dening persetujuan.

Paling cepet

CPU Xeon Gold lan NVMe SSDs nindakake luwih apik ing pathokan.

Bisa diprediksi

Biaya tagihan saben menit. Mung kanggo layanan aktif.

Scalable

Gawe, pasang, lan skala komputasi awan, panyimpenan, lan jaringan sajrone sawetara detik.

prasaja

API, CLI, lan Cloud Manager kanthi fitur lengkap kanthi antarmuka sing ramah pangguna.

Diandelake

Dhukungan teknis kerjane saben jam lan siap menehi pitulungan sing berkualitas. 24/7

Panel Kontrol & API sing kuat

Nglampahi luwih akeh wektu coding lan kurang wektu kanggo ngatur infrastruktur sampeyan.

Pangguna Anggota

Miwiti perjalanan awan sampeyan? Njupuk langkah pisanan sapunika.